top of page

Voorbereiding

Kleding

Draag kleding die vies mag worden. Het is geen doel op zich, maar het kan voorkomen. Een sport- of running legging is aan te bevelen. Voor het bovenlijf adviseren we meerdere laagjes over elkaar aan te trekken. Een waterdicht jack is prettig voor als het regent, want natuurlijk gaan we gewoon door bij regen.

Er is clubkleding met het GymForce One logo voor volwassen en voor de kids, zie Clubkleding

Schoenen & sokken

Hardloopschoenen volstaan. Er zijn echter wel steeds meer outdoor sportschoenen op de markt met een grover profiel, dit is prettig maar geen must. Draag geen korte sokken, maar sokken die de enkel bedekken.

Eten & drinken

Eet voor een training niet te veel of te zwaar. Liever iets licht verteerbaars. Drink voor de training al voldoende water en neem een bidon of fles mee naar de training. Zorg bij zeer warme dagen voor extra water en draag een pet om jezelf te beschermen.

Winter & regen

In pricinpe gaan de trainingen bij ieder weertype altijd door, tenzij er onweer is. Draag bij kou en regen meerdere lagen over elkaar en bij voorkeur materiaal dat snel droogt. Thermo ondergoed is aan te bevelen, dit houdt je lichaam droog en warm. Verder is een muts, pet en handschoenen aan te raden bij temperaturen rond het vriespunt.

Veiligheid

Draag geen sieraden tijdens de training en zorg ervoor dat je geen kauwgom eet. Bij onweer of ander onveilig weer wordt er gestopt, veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Locatie

bottom of page