top of page
GymForce_One_Bedrijfstraining_1.jpeg

GymForce One
clinics

Ieder bedrijf, sportclub, vriendengroep of school heeft haar eigen wensen. Wij denken daarom graag met je mee om het ultieme bedrijfsuitje, teambuilding of sportevenement te organiseren.

Obstacle Run Training

Ben je de uitdaging aangegaan en neem je binnenkort deel aan een Obstacle Run zoals Mud Master of Strong Viking, alleen of met een sportteam of je collega's, en wil je hiervoor trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 8000 m2 terrein, vol met uitdagende hindernissen, touwbanen, boomstammen, banden etc. zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid aan de Obstacle Run begint.

Voor een teamtraining rekenen wij € 13,50 per persoon per uur (minimaal 8 deelnemers).

Gymforce-one-Obstacle-run-trainig-DMHC-team.jpg
Gymforce-one-teamtraining-bootcamp_edited.jpg

Teamtraining

Wil je samen met je elftal of team een vliegende start van het seizoen maken? De teamspirit verhogen! Of in de winter- en/of zomerstop fit blijven?

 

Neem dan contact op voor de mogelijkheden om één of meerdere trainingen in te plannen toegespitst op het groepsniveau en de specifieke sport.

Voor een teamtraining rekenen wij € 13,50 per persoon per uur (minimaal 8 deelnemers).

Bedrijfstraining

Ben je op zoek naar de juiste teamtraining waarbij we de samenwerking binnen het team verbeteren of gewoon lekker even stoom afblazen en lol maken na een drukke periode. 
 

Wij bieden bedrijfstrainingen aan op maat. Goed luisteren naar de klant en ons verplaatsen in de deelnemers is het vertrekpunt naar een geslaagde training.


Naast deze teamtrainingen bieden wij ook specifieke leiderschapstrainingen. Aan de hand van praktijksituaties leren wij teamleiders resultaatgericht en efficiënt leidinggeven. 

GymForce_One_Bedrijfstraining_1.jpeg
Gymforce-one-school-clinic-bootcamp.jpg

Scholen

Voor scholen zijn er speciale tarieven, neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij verzorgen een leuke clinic voor de hele klas. Om het nieuwe schooljaar te beginnen of juist het afgelopen jaar af te sluiten! Of gewoon even tussendoor. Gezamenlijk gaan we grenzen verleggen en plezier maken. Samen herinneringen maken die je niet meer vergeet. 

The GymForce
Challenge

We willen allemaal wel eens uit onze comfortabele leventje stappen, maar niet iedereen durft die stap te nemen.

Weet je niet wat er buiten je comfortzone ligt? Eigenlijk alles waarvan je denkt ‘uh nee’ liever niet. Denk je aan een activiteit en hoor je een stemmetje in je hoofd dat protesteert? Dan weet je dat je de grens van je comfortzone gevonden hebt.

 

Hoe kun je uit je comfortzone stappen? Door gewoon ‘ja’ te doen terwijl het stemmetje ‘nee’ zegt. Wij helpen je daarbij!

De Challenges die wij organiseren zijn uitdagend en grensverleggend. Maar we houden ook zeker rekening met jou en de groep. En er is zeker ook ruimte is voor lol en genieten.

GymForce-Challenge-Uit-je-comfortzone-2.jpg
bottom of page